Προφίλ εταιρείας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της αγροδιατροφής για περισσότερα από 30 χρόνια. Πρόκειται για μία οικογενειακή, τοπική επιχείρηση που έχει έδρα το νησί της Κεφαλονιάς.

Οι κλάδοι που καλύπτουμε είναι η πρωτογενής παραγωγή γάλακτος και κρέατος, η μεταποίηση γάλακτος και κρέατος και η τελική διάθεση μέσω καταστημάτων λιανικής πώλησης.

 

Οικογενειακή παράδοση στην τυροκομία

Οι τυροτέχνες μας, ξεφεύγοντας από τα στενά γεωγραφικά όρια του νησιού, επιδρούν αποφασιστικά στη διαμόρφωση του τυροκομικού χάρτη της Ελλάδας, καθώς και στη διάδοση της φέτας στα Βαλκάνια, στην Ιταλία και σε ορισμένες χώρες της κυρίως Ευρώπης. Το τραγεφαλικό της υπόθεσης, είναι ότι αυτές οι χώρες, τώρα πια, επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα επί της φέτας, προσπαθώντας να οικειοποιηθούν την τέχνη που οι πρόγονοί μας τους δίδαξαν.

Το μόνο αδειοδοτημένο στην περιφ. Ιονίων Νήσων

Το σφαγείο μας κατασκευάστηκε και λειτουργεί από το 2015 με κωδικό Ευρωπαϊκής Ένωσης S173. Πρόκειται για σφαγείο 2 γραμμών, αιγοπροβάτων και βοοειδών, το μόνο αδειοδοτημένο στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Ελεγμένα από το κτηνιατρική υπηρεσία και διαθέτοντας πιστοποίηση ISO22000 για την ασφάλεια των τροφίμων. τα σφάγια οδηγούνται στα καταστήματά μας για διάθεση στους τελικούς καταναλωτές.

Ορεινή και ελεύθερη βοσκή

Ήμασταν και θα είμαστε πάντα κτηνοτρόφοι. Η παραγωγή είναι το στοιχείο που μάς ξεχωρίζει και εμείς πιστεύουμε στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων από τα βουνά μας. Ορεινή, ελεύθερη βοσκή στην κλίμακα του τόπου.

Φάρμα Σταμούλης

Τα προϊόντα μας